Svensk Orientering logotyp
14.01.2014

SOFT och Dafgård Restauranggrossisten tecknar samarbetsavtal

Orientering
Svenska Orienteringsförbundet har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Dafgård Restauranggrossisten. "Det här kommer att förenkla väldigt mycket för klubbar och tävlingsarrangörer", säger Jan-Eric Österström, marknadsansvarig på SOFT.

Från och med årsskiftet och tre år framåt kommer samtliga SOFT-anslutna klubbar att kunna utnyttja ett nyligen undertecknat avtal mellan förbundet och Dafgård Restauranggrossisten.

- Avtalet innebär en rad fördelar för alla våra medlemmar. De som framöver väljer att anlita Dafgård kommer att få en enkel och praktisk livsmedelshantering till ett bra pris, säger Jan-Eric Österström.

Upplägget innebär att Dafgård erbjuder föreningar och arrangörer tillgång till Dafgård Restauranggrossistens stora sortiment. I sortimentet finns tusentals olika produkter inom såväl kylvaror, frysvaror, konfektyr, drycker som delikatesser.

- Vårt mål är att leverera ett attraktivt och komplett sortiment till arrangemanget, säger Dafgårds.

- Det är fritt fram att hänvisa till detta avtal för alla typer av aktiviteter som sker inom er förening, som klubbträffar, klubbfester, möten eller andra tillfällen när ni behöver någon form av förtäring, säger Österström.

Samtliga orienteringsklubbar kommer att få närmare information i ett utskick i januari. För frågor hänvisas till Jan-Eric.Osterstrom@Orientering.se

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter