Svensk Orientering logotyp
23.10.2017

Svenska Orienteringsförbundet och Folksam utvecklar samarbetet

Orientering
Svenska Orienteringsförbundet och Folksam fördjupar sitt samarbete. "Jättekul! Folksam är en aktiv samarbetspartner inom flera områden", säger förbundschef Susanne Söderholm.

Folksam och Svenska Orienteringsförbundet inledde ett samarbete 2012 och nu har ett utvidgat treårsavtal undertecknats.

Det fortsatta samarbetet med Folksam och Svenska Orienteringsförbundet omfattar flera områden däribland SOFT:s stora motionssatsning och miljö- och hållbarhetsfrågor.

- Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Svenska Orienteringsförbundet. Vi månar naturligtvis mycket om denna viktiga kundrelation och ska fortsätta att engagera oss för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en fortsatt fin verksamhet, säger Madeleine Hasselwander, kundansvarig på Folksam Idrott.

- Folksams vision att kunderna ska känna sig trygga i en hållbar värld stämmer väl överens med vårt arbetssätt inom svensk orientering, för oss är detta ett mycket värdefullt samarbete, säger förbundschef Susanne Söderholm.

Avtalet innebär också att de som är medlemmar i en förening som ingår i Svenska Orienteringsförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Försäkringen ger ett bra grundskydd, till exempel för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med Orienteringsförbundet.

Här kan du läsa mer om Folksams idrottsförsäkring

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter