Svensk Orientering logotyp
21.07.2016

Ta chansen att diskutera svensk orientering under O-Ringen!

Orientering
I helgen startar O-Ringen i Sälen. En stor folkfest, en fantastisk tävling och ett viktigt möte. Som vanligt har du under O-Ringen ett utmärkt tillfälle att diskutera svensk orienterings framtid med representanter för Svenska Orienteringsförbundet.

Äntligen dags för O-Ringen - på oringen.se hittar du allt om världens största orienteringstävling.

--------------------------------------------------

Under O-Ringen i Sälen kommer Svenska Orienteringsförbundets monter på marknadstorget att vara öppen fredag till onsdag. De olika dagarna har olika teman men det är hela tiden vår framtid som står i fokus. Svensk orientering växer för tillfället så det knakar, men vi tror på ständig förbättring och vill väldigt gärna höra dina tankar, idéer och frågor.

Dagligen kommer vi också att ställa specifika frågor under vinjetten ”SOFT – frågor och svar”. Dessa kan besvaras på plats eller via sociala medier.

I vår monter kommer du att kunna träffa SOFT-personal, landslagslöparna, VM-arrangören, Nordic Green Energy, Nordenmark, representanter för MTB-O, Skid-O och Pre-O. Här nedan följer programmet där du ser vilka teman vi har respektive dag:

Fredag 22/7 – Flera och mera
Vi växer och blir fler. Vad beror det på? Vilka är framgångsfaktorerna? Och hur kan vi bli ännu fler? Diskutera med oss. På plats är även vår samarbetspartner Nordic Green Energy.

Lördag 23/7 – Miljö
Naturen är vår arena. Vad har du för idéer kring hur vi kan bli mer miljövänliga inom orienteringen? På plats är vår samarbetspartner Nordic Green Energy.

Söndag 24/7 – Skogssport
Orienteringsmagasinet Skogssport har över 6 000 prenumeranter. Vad vill du se mer av i Skogssport och vad har du för tips för att vi ska öka antalet läsare?

Måndag 25/7 – Landslaget och hemma-VM
VM på hemmaplan inleds om en månad. SOFT-montern gästas av landslaget och VM-arrangören. Välkommen med dina frågor!

Tisdag 26/7 – nya orientering.se
Vår nya webbsajt orientering.se samlar allt om orientering för utövaren. Hur ska sajten utvecklas? Välkommen med din input! På plats är projektledare Tomas Stenström.

Onsdag 27/7 – Fyra grenar
Orientering har fyra grenar: orienteringslöpning, mountainbikeorientering, skidorientering och precisionsorientering. Hur attraherar vi fler till MTB-O, Skido-O och Pre-O? Under dagen finns representanter för samtliga grenar på plats. Även vår samarbetspartner Nordenmark dyker upp.

Vi ses i Svenska Orienteringsförbundets monter!

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter