Svensk Orientering logotyp
27.11.2014

Rejäl vallarabatt för alla medlemmar i Svenska Orienteringsförbundet

Skidorientering
Vintern är i antågande och nu erbjuder vår nya samarbetspartner, vintersportföretaget Skigo, rejäl rabatt för Svenska Orienteringsförbundets medlemmar.

Skigo är ett vintersportföretag som ägs och drivs av forne landslagsåkaren Christer Majbäck. Företaget, som har sin produktion och produktutveckling i Kiruna, är en ledande leverantör av allt inom längdskidsortimentet; vallor, vallatillbehör, stavar, rullskidor med mera.

I början av oktober tecknade Svenska Orienteringsförbundet, SOFT, ett avtal med Skigo. Främst samarbetar Skigo med skidorienteringslandslaget, men samtliga förbundsmedlemmar kan vid utvalda tillfällen nyttja förmånliga erbjudanden.

Mellan den 28 november och 12 december kommer de Team Sportia-butiker som saluför Skigos sortiment att ge Soft-medlemmar 30 procents rabatt på Skigo-produkter.

För att erhålla rabatten måste orienteringsmedlemmen vara ansluten till Team Sportias kundklubb Sportklubben, alternativt ansluta sig vid köptillfället, samt uppge namn och klubbtillhörighet.

Erbjudandet är tidsbegränsat, gäller endast medlemmar av SOFT och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Här kommer ni till Skigos hemsida.

RELATERADE NYHETER

Jonatan Ståhl har varit med och tagit fram den första vetenskapliga artikeln om skidorientering.
Första vetenskapliga artikeln om skidorientering publicerad
Linda Lindkvist tar guld i masstarten på SM-Veckan i Boden
Linda Lindkvist tog suveränt SM-guld i masstart
Gustav Nordström
Gustav Nordström spurtade hem segern i SM-masstarten
Fler nyheter