In English
Hoppa till sidans innehåll

Orientering

Nyheter

2017-09-23
Med en vecka kvar till världscupfinalen i Schweiz visade Tove Alexandersson ännu en gång vem som är Sveriges främsta orienterare. Världsettan vann SM i medeldistans med drygt två minuters marginal. På herrsidan vann Johan Runesson en tät duell.
 
2017-09-22
Under fredagen hölls kvaltävlingarna inför lördagens SM i medeldistans. De stora favoriterna är vidare utan problem.
 
2017-09-20
I slutet av september inleds Junior European Cup (Jec) i österrikiska Fürstenfeld. Sverige skickar en trupp om 24 juniorer som jagar både framgångar och värdefull internationell rutin.
 
FETT NÖJD. Josefin Tjernlund ser SM-bronset den gångna helgen som ett viktigt kvitto. Den här bilden är från VC-sprinten i Lettland där Josefin blev nia.
2017-09-20
Till helgen är det dags för årets sista SM-tävlingar, medeldistans och stafett. Josefin Tjernlund, som nyligen knep karriärens första SM-medalj, hoppas på fortsatta framgångar: "Jag kan vara med och fajtas däruppe i toppen."
 
2017-09-17
Storfavoriten Tove Alexandersson ordnade tillsammans med Emil Svensk en dubbelseger för Stora Tuna när SM i långdistans avgjordes i skogarna nordväst om Örebro. "Lite skräll det här! Jäkligt kul", säger Emil Svensk.
Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link