In English
Hoppa till sidans innehåll

Orientering

Nyheter

Ville Johansson, Anton Johansson och Jens Rönnols slutade fyra på stafetten.
2018-07-21
När student-VM i Finland avslutades med stafetter hade den svenska truppen inte sin starkaste dag. För herrarna räckte det ändå till en fjärdeplats, medan damerna blev femma.
 
Lisa Risby, Albin Ridefelt, Lilian Forsgren, Emil Svensk, Johan Runesson, William Lind och Sara Hagström är några av alla landslagslöpare som tävlar på O-Ringen i Ö-vik.
2018-07-20
Snart startar O-Ringen och trots att ett antal stjärnor väljer att VM-ladda i lugn och ro, är många tunga namn på plats. På herrsidan kan vi få en ny duell mellan William Lind och norska VM-guld-laget, på damsidan är det mer svårtippat än vanligt.
 
2018-07-20
Johanna Öberg kom tvåa på långdistansen i Finland och efter ett brons och ett silver vill hon nu komplettera medaljskörden på lördagens stafetter. "Ett guld vore ju inte fel, och vi har ett väldigt starkt lag", säger Linnélöparen.
 
2018-07-19
Emma Bjessmo blev återigen bästa svensk när student-VM rullade vidare med en sprint. Lidingölöparen slutade femma, 13 sekunder efter segrande Virág Weiler, Ungern, och tre sekunder från pallen.
 
Sverige hade sex löpare topp-sju i onsdagens medeldistans på student-VM. Från vänster i bild: Jens Rönnols (fyra), Andrea Svensson (sexa), Johanna Öberg (bronsmedaljör), Emma Bjessmo (guldmedaljör), Tilda Johansson (fyra) och Anton Johansson (sjua).
2018-07-18
Sverige vann två medaljer och grejade totalt fem podieplatser när medeldistans stod på programmet i student-VM. "Riktigt coolt! Det här är det största jag vunnit, och vi gör ju en grym laginsats i dag" säger guldmedaljören Emma Bjessmo.
Till svenskorientering.se
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link