In English
Hoppa till sidans innehåll

Orientering

Nyheter

Tove Alexandersson vann Swedish League 2016. På pallen flankerades hon av Karolin Ohlsson och Lina Strand.
2017-02-24
Swedish League är ligan för Sveriges seniorer och juniorer. Nu söker vi arrangörer för våren 2019. Senast den 31 mars vill vi ha in er ansökan. Här nedan finns samlad information om vad intresserade klubbar och distrikt bör beakta.
 
2017-01-18
Jerringprisomröstningen är precis avslutad och Tove Alexandersson var en av fem kandidater som tog sig till Globen. Nu riktar vi istället ljuset mot ännu en omröstning där Tove har chansen.
 
Tove Alexandersson och Håkan Carlsson vid årets Idrottsgala i Globen.
2017-01-16
Vid kvällens Idrottsgala gick svensk orienterings två kandidater hem utan priser. ”Det var stenhård konkurrens, men jag är ändå glad för nomineringarna och det är fint att vår idrott får uppmärksamhet”, säger Tove Alexandersson.
 
Till vänster: Toves segervrål efter VM-guldet i medeldistans. Till höger: SVT:s Duo-app, med vilken du gratis kan rösta på just din favorit till Jerringpriset.
2017-01-16
I kväll hyllas Sveriges mest framstående idrottare 2016. Tove Alexandersson är nominerad i kategorin Årets idrottskvinna och har även chans att vinna Jerringpriset – omröstningen pågår! Dessutom är Håkan Carlsson nominerad i kategorin Årets ledare.
 
Tove Alexandersson, som under 2016 vann dubbla VM-guld, dubbla EM-guld, den totala världscupen i orientering och skidorientering samt två EM-guld i skidorientering.
2017-01-13
Under fredagen genomfördes den sista gallringen inför Idrottsgalan och den avslutande Jerringpris-omröstningen. Tove Alexandersson är en av fem kandidater som fortsatt kan vinna.
Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
Företag

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link