In English
Hoppa till sidans innehåll

För dig som ska arrangera


På denna sida och under rubrikerna till vänster hittar du sådant som är matnyttigt för dig som ska ha ett större eller mindre MTBO-arrangemang.

Ansöka om tävlingar 2021

2020 års program skulle ha varit igång men tvekar p.g.a, Corona. Men det är redan dags att blicka fram emot 2021. Nu finns det ett dokument som informerar om hur du ansöker om att arrangera en värdetävling för 2021. Senast den 31 augusti 2020 vill vi ha din föreningsintresseanmälan.

Du hittar dokumentet som PDF här

Oavsett om det är en värdetävling eller vanlig nationell så kom ihåg att informera och rådgöra med ditt distrikt så att det inte blir krockar vad gäller val av tävlingsområden och att samråd ochansökningar till Länsstyrelsen sköts på rätt sätt.

Det är också viktigt att du ansöker om ett arrangemang via ditt distrikt så att arrangemanget kommer med i Eventor.

Kom också ihåg att då arrangemanget är genomfört, oavsett om det är en nationell tävling eller på en lägre nivå, sätta arrangemanget i "genomfört-läge".

Öka synligheten av våra arrangemang

För att visa på alla de MTBO-arrangemang som finns runt om i Sverige måste synligheten i Eventor öka. Så många aktiviteter som möjligt ska synas direkt utan att behöva välja “visa Närtävlingar”. Genom att ändra de aktiviteter som uppfyller vissa kriterier till Distriktstävling är detta möjligt att åstadkomma.

Här hittar du en PDF som förklarar bakgrunden och berättar om hur enkel detta är att göra.

 

 

 

Uppdaterad: 20 AUG 2018 11:09
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons