In English
Hoppa till sidans innehåll

För dig som ska arrangera


På denna sida och under rubrikerna till vänster hittar du sådant som är matnyttigt för dig som ska ha ett större eller mindre MTBO-arrangemang.

Ansöka om tävlingar 2023 & 2024

Vill du arrangera SM eller Svenska Cupen i MTBO? I dagsläget saknas ett par arrangörer för ett komplett program 2023. Samtidigt inleds arbetet med tävlingsprogrammet för 2024.

Skicka din intresseanmälan till This is a mailto link

För att ansöka om en Världsrankingtävling (WRE) krävs utöver information till SOFT även en ansökan till IOF. Möjligheten finns att kombinera en WRE-tävling med en deltävling i Svenska Cupen eller en SM-tävling för att locka utländska deltagare och höja konkurrensen.
Mer information om hur man söker en WRE-tävling till IOF finns på IOF:s hemsida.

Oavsett om det är en värdetävling eller vanlig nationell så kom ihåg att informera och rådgöra med ditt distrikt så att det inte blir krockar vad gäller val av tävlingsområden och att samråd ochansökningar till Länsstyrelsen sköts på rätt sätt.

Det är också viktigt att du ansöker om ett arrangemang via ditt distrikt så att arrangemanget kommer med i Eventor.

Kom också ihåg att då arrangemanget är genomfört, oavsett om det är en nationell tävling eller på en lägre nivå, sätta arrangemanget i "genomfört-läge".

Öka synligheten av våra arrangemang

För att visa på alla de MTBO-arrangemang som finns runt om i Sverige måste synligheten i Eventor öka. Så många aktiviteter som möjligt ska synas direkt utan att behöva välja “visa Närtävlingar”. Genom att ändra de aktiviteter som uppfyller vissa kriterier till Distriktstävling är detta möjligt att åstadkomma.

Här hittar du en PDF som förklarar bakgrunden och berättar om hur enkel detta är att göra.

 

 

 

Uppdaterad: 20 AUG 2018 11:09
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link