In English
Hoppa till sidans innehåll

Orientering

Nyheter

Lisa Risby och Albin Ridefelt var två av kvalets heatsegrare.
2020-09-18
Många pratade om ett tufft och klurigt kval, men samtliga favoriter tog sig mer eller mindre enkelt vidare till helgens SM-finaler. "Det gick riktigt dåligt. Det var ganska bökigt och knixigt, men bitvis fint", säger världsettan Tove Alexandersson.
 
2020-09-18
SM i Göteborg är igång. Damerna har just kvalat klart och samtliga favoriter är vidare till helgens finaler.
 
2020-09-17
På fredag morgon startar SM-kvalet till lördagens medeldistans och söndagens långdistans. Löparna i seniorklass och i yngsta juniorklassen kommer att jaga sina finalplatser i Nödinge, 25 kilometer norr om Göteborg.
 
ÄNTLIGEN DAGS IGEN! Lina Strand gjorde ett fantastiskt VM ifjol - "succén var något som då kändes som bara början" - men sedan kom skadebekymmer. Och sedan kom coronapandemin. "Jag njuter av VM-framgångarna och tänker ofta tillbaka på loppen, men det har också inneburit mycket frustration, eftersom jag inte fått chansen att ta det vidare", säger Lina. Helgens SM-tävlingar är minst sagt efterlängtade.
2020-09-15
Till helgen startar SM-festen i Göteborg – i oktober fortsätter den i Örebro. Totalt direktsänder SVT drygt elva timmar orientering av absolut världsklass. "Som alltid är det speciella känslor när man närmar sig en viktig tävling", säger Lina Strand.
 
2020-09-10
Nu är det klart med ytterligare en coronaanpassad SM-tävling – den 17 oktober arrangeras ungdoms-SM i sprint i Hofors. Dagen därpå blir det dessutom en nationell medeldistans i Falun. ”Fantastiskt kul”, säger SOFT:s idrottschef Tomas Stenström.
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

 

Manage Preferences

Annons